Om Majken Hald

Velkommen til min hjemmeside - og til Lej en kollega

Jeg hævder hverken at være et multifunktionelt marketing-, design-,  eller reklamebureau, et orakel - eller at der er flere mand i firmaet end mig selv.

Til gengæld vil jeg gerne hævde at være dén marketingkollega du mangler, når en anden god kollega ikke kan være tilstede - eller når der er brug for flere hænder, i en begrænset periode.

Jeg tilbyder med andre ord at du kan leje mig som din marketingkollega til projektledelse og koordinering af de opgaver som havde deadline i går.

Hvem er Majken Hald?

Jeg er 40 år gammel og har hele 20 (!) års erfaring som projektleder og koordinator på diverse reklamebureauer og inhouse marketingafdelinger.

Jeg har med andre ord beskæftiget mig med reklame og marketing mens vi red på bølgen, da bølgerne gik højt, og da nogen mistede grebet og druknede.

Midt i bølgegangen har jeg valgt at realisere en drøm om at være selvstændig, ikke af nød, men ud af et dybtfølt ønske om at beskæftige mig med de dele af mit fag som jeg holder allermest af -med de kolleger som jeg arbejder bedst sammen med.

4 af mine 11 års erfaring har jeg tilbragt som vikar i virksomhederne SILVAN, STARK, envision og Simpatico - og jeg elsker det! En ny opgave og et nyt job betyder ny energi, nye kolleger - og et nyt syn på de ting I gør som virksomhed.

Jeg har derfor valgt at basere min virksomhed på denne positive energi.

 

Skal vi leje?

Jeg tilbyder følgende kompetencer til dig og din virksomhed

Projektledelse

Koordinering af tryksager

Koordinering af photoshoots
- herunder booking af modeller/statister/regi/location/styling

Generering af indhold til - og redaktør af (online) nyhedsbreve

Tekstarbejde

Opdatering af website/webshop 

Korrekturlæsning